27 март, 2017

Саудитска Арабия - Ирак: прогноза "1"

Саудитска Арабия посреща Ирак във вторник от 20:30. Мачът е от седмия квалификационен кръг на група "В" на Световното първенство в Русия 2018.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Саудитска Арабия заема 1-во място с актив от 13 точки след шест изиграни мача в група "В". Отбора има четири победи, едно равенство и една загуба, като са отбелязали дванадесет и са допуснали пет. Пред собствена публика се представят повече от добре и имат най-много спечелени точки в групата. Япония и Австралия са близо и затова тима ще бъде мотивиран да спечели сблъсъка.

Ирак заема 5-та позиция с 4 точки. Отбора има една победа, едно равенство и четири загуби до този момент, като са отбелязали седем и са допуснали девет гола. В гостуванията си имат три поредни загуби и са се разписали едва веднъж. Тима няма реални шансове да продължи напред и едва ли ще успее да вземе нещо от двубоя.

Домакинското предимство на Саудитска Арабия и по-добрата им моментна форма ще помогнат за спечелването на срещата. Очакваме победа за лидерите в групата и над 2.5 гола.

1) бет365:   1,53

0 коментара:

Публикуване на коментар