Северна Ирландия – Норвегия: прогноза „1“

Северна Ирландия посреща Норвегия в неделя от 21:45. Мачът е от петия квалификационен кръг на група „С“ на Световното първенство в Русия 2018.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Северна Ирландия е на 2-ро място с актив от седем точки след четири изиграни срещи. Отбора продължава да жъне успехи и след като успя да се измъкне от групите на Евро 2016 сега също имат добра възможност да продължат напред. Те постигнаха заслужено равенство срещу Чехия, загуба от Германия и две убедителни победи съответно над Сан Марино и Азербайджан до този момент. Мартин О’Нийл може да е доволен от футболистите си, тъй като са допуснали попадения единствено от Германия.

Норвегия от друга страна заема 5-та позиция със само три точки. Отбора има три загуби и една победа над аутсайдера Сан Марино вкъщи. Те са успели да се разпишат пет пъти в противниковата врата, но от своя страна са допуснали седем попадения. Далеч от дома Норвегия няма победа в седем последователни мача, като са загубили шест от тях.

Северна Ирландия е фаворит в този сблъсък, защото се намира в много по-добра форма и ще играе пред собствена публика. Очакваме двубой с малко голове и победа за домакините.

1) бет365:   2,30

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *