Швеция – Беларус: Прогноза „1“

Швеция посреща Беларус на Френдс Арена в събота от 19:00. Мачът е от петия квалификационен кръг на група „А“ на Световното първенство в Русия 2018.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Швеция заема 3-то място с актив от 7 точки след четири изиграни срещи. Отбора е с равен брой точки със Холандия и изостава с три от лидера Франция. Тима има две победи, едно равенство и една загуба до този момент и и ще гони нов успех за да запази шансове си за класиране. Пред собствена публика шведите играят по-уверено и имат една победа с 3:0 и равенство 1:1 срещу прекия им конкурент за второто място в група „А“.
Беларус са на 5-та позиция с 2 точки и никакъв шанс да продължат напред. Отбора постигна изненадващо нулево равенство срещу Франция като домакин, но след това всичко си дойде на мястото и тима допусна две загуби и нов хикс с най-слабия тим в групата, а именно Люксембург. Люксембург изигра второто полувреме с човек по-малко и това е единствената им точка, което не говори добре за Беларус.
Шведите ще преследват задължителен успех у дома, като имат три победи над своя съперник от три мача. Разликата в класите е очевидна и очакваме нови три точки за домакините в срещата.
1) бет365:   1,53

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *