23 март, 2017

Хърватия - Украйна: прогноза "1"

Хърватия посреща Украйна на стадион Максимир (Загреб) в петък от 21:45. Мачът е от петия квалификационен кръг на група "I" на Световното първенство в Русия 2018.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Хърватия заема 1-во място с актив от 10 точки след четири изиграни мача. В първия им сблъсък  в групата срещу Турция те допуснаха разочароващо равенство, но след това постигнаха три последователни победи, като са отбелязали десет гола и са допуснали само един. Отбора разполага без съмнение с най-добрия си състав от доста време насам и е фаворит за спечелването на първото мястo в групата. 

Украйна от друга страна се намира на 2-ро място в група "I" с 8 точки. Отбора има две равенства и две победи, като са отбелязали осем и са допуснали три гола до този момент. Коноплянка и Ярмоленко са основните играчи, които движат тима на Андрий Шевченко напред, като ироничното е, че не разполагат с добър нападетел.

Ракитич, Перишич и Модрич ще направят всичко възможно да постигнат победа и да зарадват своите привърженици на Максимир. Предвид класата на Хърватия очакваме нови три точки в актива им и безапелационно спечелване на групата.


1) бет365:   1,57

0 коментара:

Публикуване на коментар