Копенхаген – Лудогорец: прогноза „X2“

Копенхаген приема Лудогорец на стадион Паркен в четвъртък от 22:05. Това е вторият двубой между двата тима в 1/16-финалите на Лига Европа и ще бъде предаван директно по БНТ  HD.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Първата среща бе спечелена от Копенхаген с 1:2 в София и на Лудогорец са им нужни поне два гола в мача-реванш в Дания за да запазят шансовете си да продължат в Лига Европа.

Копенхаген е фаворит в този мач. Отбора няма загуба на Паркен в 40 последователни срещи в датската Суперлига и също така е запазил вратата си суха в последните шест двубоя вкъщи. От друга страна те имаха тежък мач през уикенда срещу Брьондби завършил 0:0 и двама от титулярите им няма да вземат участие в този сблъсък.

Отборът на Георги Дерменджиев постигна лесна победа над Славия в понеделник без половината си титуляри и ще може да разчита на най-добрите си играчи. Лудогорец изигра добра първа среща, като имаше огромно предимство във владеенето на топката, както и в точните удари към вратата.

Очакваме равностоен и интересен двубой и голове от двата отбора. Лудогорец е способен да изненада Копенхаген на Паркен и коефициента е повече от добър.

1) бет365:   2,10

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *