Монпелие – Монако: прогноза „2“

Монпелие посреща Монако на Стад дьо ла Мосон във вторник от 20:00. Мачът е от двадесет и четвъртия кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Диема спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Монпелие заема 13то място с актив от 26 точки след двадесет и три изиграни срещи. Отбора е само на три от зоната на изпадащите и като се има предвид, че в последните 5 двубоя има само 1 победа, нищо чудно да играе в Лига 2 през следващия сезон. Олимпик Марсилия и Лион успяха да отбележат по 5 гола с лекота, което показва много слабо представяне в защитен план.
Монако е на 1ва позиция с 52 точки. Отбора разполага с най-доброто нападение във френската Лига 1, като са отбелязали цели 68 гола. В последния си двубой победиха с 3:0 Ница, които заедно с ПСЖ са им преки конкуренти за титлата. Сега ще бъдат по-уверени и мотивирани да запазят трите точки преднина, които имат.
Монако бележи средно по 2.5 гола на мач, а от друга страна Монпелие има втората  най-слаба защита. Очакваме резултатна среща с над 2.5 гола и лесна победа за „Червено-белите“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *