Байер Леверкузен – Атлетико Мадрид: прогноза „под 2.5“

Байер Леверкузен приема Атлетико Мадрид на стадион Байарена във вторник от 21:45. Това е първия мач от осминафиналната фаза на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Байер Леверкузен завърши втори в група „E“ на Шампионска Лига, отстъпвайки първото място на Монако. Те са непобедени в турнира до момента с три равенства и две победи, като четири от петте срещи са с под 2.5 гола. В Бундеслигата са с две поредни победи и ще искат да продължат с тази серия на Байарена.

Атлетико Мадрид спечели първото място в група „D“, като изпревари Байерн Мюнхен с три точки. Шест от последните седем срещи в Шампионска Лига за тима от Мадрид са с под 2.5 гола. Отбора на Диего Симеоне е непобеден, като гост в последните си седем двубоя във всички турнири.

Двата отбора ще подходят по-предпазливо и дефанзивно в първата среща. В четирите мача помежду им няма повече от 2.5 гола, като очакваме отличната игра на Атлетико Мадрид в дефанзивен план и не дотам доброто нападение на Байер Леверкузен да допринесат за нов нискорезултатен двубой.

1) бет365:   1,57

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *