ПСЖ – Барселона: прогноза „над 2.5“

Пари Сен Жермен приема Барселона на Парк де Пренс във вторник от 21:45. Това е първия мач от осминафиналната фаза на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Пари Сен Жермен завърши втори в група А на Шампионска Лига, отстъпвайки първото място на Арсенал. Отборът се представя отлично от началото на 2017 година, като в последните десет срещи във всички турнири имат девет победи и едно равенство. В тези двубои са отбелязали 29 гола и са допуснали едва 4. ПСЖ няма поражение в групите на ШЛ, а като домакини имат забележителен баланс.

Барселона с лекота спечели първото място в група C. Те също са непобедени в последните десет срещи във всички турнири. Барса има осем победи и две равенства, като са отбелязали 31 гола и са допуснали 6. „Каталунците“ са втори в Ла Лига на точка разстояние от лидера Реал Мадрид, но и с два изиграни мача повече. Момчетата на Луис Енрике записаха впечетляваща победа в последното си гостуване с 6:0 срещу Алавес и ще разчитат на същото нападение.

И двата отбора нямат проблеми да бележат, като Едисон Кавани и Луис Суарес се разписват в почти всяка среща на тимовете си. Очакваме интересен двубой и над 2.5 гола.

1) бет365:   1,80

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *