Каляри – Ювентус: прогноза „под 2.5“

Каляри посреща Ювентус на Стадио Сант Елия в неделя от 21:45. Мачът е от двадесет и четвъртия кръг на Италианската серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Каляри заема 15то място с актив от 27 точки след двадесет и три изиграни срещи. Проблемите на отбора в гостуванията им продължават, като загубиха последния двубой срещу Аталанта с 2:0. Не така стоят нещата обаче на Стадио Сант Елия, вкъщи тима е спечелил 85% от точките си и ще се опита да подобри тази статистика. Четири от последните пет мача в серия А на Каляри са с по-малко от 3 гола.
Ювентус от друга страна е лидер с 57 точки. Шест повече от втория Наполи и мач по-малко. С това представяне и с този състав ще бъде изненада да не спечелят титлата за шеста поредна година. Отбора е запазил мрежата си суха в шест от последните седем двубоя, като последните четири в първенството са с под 2.5 гола.
Доброто представяне на Каляри ще бъде подложено на сериозно изпитание в неделя. Ювентус са в серия от пет победи, а и разликата в класите е прекалено голяма. Очакваме победа за гостите и под 2.5 гола в срещата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *