Виляреал – Барселона: прогноза „над 2.5“

Виляреал посреща Барселона на Естадио Ел Мадригал в неделя от 21:45. Мачът е от седемнадесетия кръг на испанската Ла Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Виляреал заема 5то място с актив от 29 точки след шестнадесет изиграни срещи. Отбора се намира в добра моментна форма, като представянето им вкъщи е значително по-добро от това в гостуванията им. У дома „Жълтата подводница“ има шест победи, едно равенство и една загуба,като средно бележат по 2 гола на мач и със сигурност ще се опитат да спрат победната серия на „каталунците“. В четири от последните пет двубоя във всички турнири има над 2.5 гола.
Барселона от друга страна е на 3та позиция с 34 точки. Както обикновено те са един от основните претенденти за титлата в Ла Лига и фаворит в почти всяка среща, която играят. Отбора е отбелязал 41 гола, което ги нарежда на второ място след Реал Мадрид. Последните пет мача на тима са с над 2.5 гола.
И двата отбора са в добра форма, а домакинското предимство на Виляреал прави изхода от срещата още по непредсказуем. Очакваме един оспорван двубой и голове от двата отбора, както и над 2.5 гола.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *