Депортиво Ла Коруня – Реал Сосиедад: прогноза „2“

Депортиво Ла Коруня посреща Реал Сосиедад на Естадио Мунисипал де Риасор в понеделник от 21:45. Мачът е от четиринадесетия кръг на испанската Ла Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Депортиво Ла Коруня заема 18то място с актив от 10 точки. Отборът се представя посредствено, като е спечелил само два двубоя от началото на сезона. Депортиво не е съумял да запази вратата си суха в нито една от домакинските си срещи, като допускат средно по 1,77 гола. В четири от последните шест мача, те са допуснали 3 или повече голове, което показва че кризата в Ла Коруня се задълбочава.

От друга страна Реал Сосиедад и Реал Мадрид са отборите в най-добра форма в момента. Отборът е на 6то място с 23 точки. Гостите са взели трите точки в  пет от последните шест срещи, като мачът, който не успяха да спечелят е равенството срещу Барселона 1-1. В защита Сосиедад е допуснал само 2 гола в последните 5 двубоя и няма да им е особено трудно срещу слабото нападение на домакините.

Според букмейкърите Реал Сосиедад има леко предимство пред Депортиво Ла Коруня, но гостите разполагат с по-добри играчи на всички позиции и са в много по-добра форма. Очакваме интересна среща и победа за Реал Сосиедад.

1) бет365:   2,40

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *