ФК Порто – ФК Лестър: прогноза „под 2,5“

ФК Порто приема ФК Лестър Сити на Ещадио до Драгао във сряда от 21:45. Това е шестия  и последен мач от груповата фаза на Шампионска Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Порто заема 2ро място с актив от 8 точки след 5 изиграни срещи.  Отборът ще започне този двубой с две точки преднина пред третия ФК Копенхаген, като добрата новина е, че всичко си зависи от тях и при победа със сигурност ще продължат напред. Лошата новина е, че Порто има проблем с отбелязването на голове, както и с печеленето на мачовете си. Последната среща в събота срещу Спортинг Брага бе спечелена и сложи край на пет поредни двубоя без победа. Също така са отбелязали само три попадения в последните 8 мача във всички турнири.

От друга страна, Лестър е с 13 точки и си е осигурил първото място в група „G“. Дебютантите в Шампионска Лига се представят чудесно, като са допуснали само едно попадение, а са отбелязали цели 7. За съжаление отборът не успява да покаже същата игра в английската Висша Лига, където заемат 16то място.

Последните 8 срещи на Порто са с под 2,5 гола, като общо отбелязаните и допуснатите попадения са 4. Очакваме доброто представяне на „Лисиците“ в защита да доведе до още един нискорезултатен двубой и под 2,5 гола.

1) бет365:   2,00

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *