Севиля – Малага: прогноза „1 и над 2,5“

Севиля посреща Малага на Естадио Рамон Санчес Писхуан в събота от 21:45. Мачът е от шестнадесетия кръг на испанската Ла Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Севиля заема 3то място с актив от 30 точки след 15 изиграни срещи. Отбора е само на 3 точки от Барселона и на 7 от лидера в класирането Реал Мадрид. Домакините са големия фаворит в двубоя, като вкъщи имат шест победи и само една загуба. В предишния кръг те победиха убедително Селта де Виго с 3-0 като гости и сега ще се опитат да продължат доборто си представяне на стадио Рамон Санчес Писхуан и да вземат нови три точки.

Малага от друга страна е на 11то място с 21 точки. Отбора се представя добре пред собствена публика, но е един от най-слабите гости в Ла Лига. Те имат четири равенства и три загуби, като са допуснали 11 гола и са отбелязали 7. В предишния си мач не успяха да победят Гранада вкъщи, а сега задачата им ще е почти непосилна.

Севиля е по-добрия от двата отбора и се намира в по-добра моментна форма. Очакваме един резултатен двубой,както и домакинското предимство да изиграе своята роля при поебдата им срещу Малага.

1) бет365:   2,10

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *