Емполи – Милан: прогноза „2“

Емполи посреща Милан на Стадио Карло Кастелани в събота от 21:45. Мачът е от четиринадесетия кръг на Италианската серия А.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Емполи заема 17то място с актив от 10 точки, три над зоната на изпадащите. Отборът се възтановява от последната разгромна загуба с 4-0 срещу Фиорентина вкъщи и последното, което им трябва е тим от топ 4. Емполи се намира в ужасна форма, като основният им проблем е невъзможността да отбележат гол. Те са намерили мрежата на съперника само веднъж в последните 10 изиграни двубоя, като в последните 5 домакинства имат три загуби и две равенства.

Милан заема 3то място с актив от 26 точки след 13 изиграни срещи. Отборът не успя да спечели срещу градския си съперник Интер, въпреки че на два пъти водеше в резултата. Росонерите се представят добре в нападение и не чак толкова добре в отбрана, но имат една от най-добрите статистики в гостуванията си. Освен това отборът е запазил вратата си суха в 38% от двубоите досега.

Разликата в класите е огромна, а моментната форма е в полза на Милан. Статистиката показва, че победа на 0 за гостите също е добър вариант, но ние ще подходим по-предпазливо в случая. Очакваме лесна и рутинна победа за „червено-черните“.

1) бет365:   2,05

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *