Мидълзбро – Челси: прогноза „2“

Мидълзбро посреща Челси на Ривърсайд в неделя от 18:00. Мачът е от дванадесетия кръг на Английската висша лига и ще бъде предаван директно по Диема спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Мидълзбро заема 15то място с 11 точки след единадесет изиграни срещи. Отборът значително подобри представянето си след кошмарното начало на сезона. Мидълзбро победи Борнемут вкъщи с 2-0, а преди международната почивката те взеха една точка далеч от дома срещу Манчестър Сити. Въпреки добрата моментна форма ще им бъде много трудно да спечелят дори точка в неделя.

Челси заема 3то място с актив от 25 точки и при победа ще углави класирането. В Английската висша лига, отборът има 5 поредни победи, като са отбелязали впечатляващите 16 гола и не са допуснали нито един. Челси няма контузени футболисти, като Еден Азар и Диего Коста са в отлична форма.

Независимо че и двата отбора се представят добре, разликата в класите е огромна в полза на гостите. Челси отбелязва поне по 2 гола в почти всички срещи, в които участва, като и тази няма да е по-различна. Очакваме победа за гостите и заслужено първо място във временното класиране.

1) бет365:   1,53

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *