Англия – Шотландия: прогноза „под 2,5“

Англия посреща Шотландия в петък от 21:45. Това е мач от четвъртия квалификационен кръг на група „F“ на Световното първенство в Русия 2018.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Англия заема 1во място с актив от 7 точки след три изиграни срещи. Отборът не успя да спечели трите точки в последния си двубой срещу Словения, като мачът завърши при резултат 0-0. Това равенство е предшествано от две не толкова впечатляващи победи над Малта и Словакия. Англия определено не се намира в най-добрата си форма, но за техен късмет групата, в която са е сравнително слаба и точките спечелени досега ще им помогнат да продължат напред.
Шотландия от друга страна е на 4та позиция с 4 точки. Далеч от вкъщи нещата не изглеждат обещаващи. Те са спечелили само 3 от последните 11 гостувания, като две от тях са срещу Гибралтар и Малта. Шотландия трудно бележи срещу добрите отбори, далеч от дома.
Нападателите и на двата отбора не са в най-добрата си форма. Шест от последните осем срещи на Англия са завършили с под 2,5 гола. Очакваме проблемите за Шотландия пред гола да продължат и домакините да си тръгнат с трите точки.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *