03 ноември, 2016

Зоря Луганск - Фейенорд: прогноза "под 2,5"

Зоря Луганск приема Фейенорд на Славутич-Арена в четвъртък от 20:00. Това е четвъртия мач от груповата фаза на Лига Европа.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Зоря Луганск са млад и талантлив отбор от украйнската Пари-Мач Лига. Отборът заема 2ро място след Шахтьор, като показват наистина добър футбол. В Лига Европа те имат само една спечелена точка вкъщи срещу Фенербахче. Основната слабост на Зоря е липсата на опит на международната сцена, и това е, което прави огромната разлика в този вид състезания. И трите срещи на отбора досега са завърщшили с под 2,5 гола.

От друга страна Фейенорд прави невероятен сезон в Холандия. Те заемат 1то място с 9 победи и 2 равенства, като са допуснали средно по 0.55 гола средно на мач. Добрата работа в дефанзивен план ще им бъде много полезна в трудните гостувания в Лига Европа. И трите мача на отбора досега са имали само по едно попадение.

Като се има предвид добрата защита на Фейенорд и нападението на Зоря Луганск, което е отбелязало само едно попадение се очаква нискорезултатен двубой. Като цяло срещите от група "А" са с много малко отбелязани голове. Очакваме минимална победа за гостите или нулево равенство.

1) бет365:   1,66
4) 1хБет:   1.75

0 коментара:

Публикуване на коментар