Барселона – Манчестър Сити: прогноза „над 3,5“

Барселона приема Манчестър Сити на Камп Ноу в сряда от 21:45. Това е третия мач от груповата фаза на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Барселона посреща бившия си мениджър Хосеп Гуардиола в сряда.Той е дал старт на кариерата на редица ключови футболисти, който сега играят за „каталунците“. Един от тях е Лионел Меси, който получаваше повече игрови минути под негово ръководство. Аржентинецът се завърна от контузия в събота и отбеляза последния гол срещу Депортиво. Смъртоносното трио на Барса, в лицето на Меси, Суарез и Неймар е отбелязало 23 гола и има 15 асистенции този сезон, а това определено не са добри новини за феновете на гостуващия отбор.
Манчестър Сити, също като техния опонент не са много добри в защита. Отборът е запазил вратата си чиста в 4 от тринадесетте срещи този сезон, а в последните 3 гостувания те са допуснали 6 гола. „Гражданите“ са отбелязали впечатляващите 34 гола досега, а Барселона са допуснали голове в шест от последните десет двубоя. Факт, който радва Серхио Агуеро и компания.
И двата отбора са абсурдно добри в нападение, но имат проблеми, когато трябва да се защитават. Очакваме много интересна и резултатна среща, както и победа за домакините.

1) бет365:   1,90
4) 1хБет:   2,03

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *