07 октомври, 2016

Белгия - Босна и Херцеговина; прогноза "над 2,5"

Белгия посреща Босна и Херцеговина в петък от 21:45. Това е мач от втория квалификационен кръг на група "Н" на Световното първенство в Русия 2018.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Белгия се провали на ЕВРО 2016, което доведе до напускането на мениджъра Марк Вилмотс и назначаването на Роберто Мартинес с Тиери Анри като негов помощник. Отборът спечели заслужена победа срещу Кипър с 3-0 в първия квалификационен кръг, като белгийците контролираха всеки аспект от играта. Група "Н" е една от най-лесните, като Босна и Гърция са най-силните съперници, но всъщност Белгия трябва да спечели първото място без особени затруднения.

Босна и Херцеговина победиха Естония в първия кръг с 5-0. Отборът се представя доста добре, като в последните 5 срещи има 3 победи, равенство и загуба. Четири от тези срещи са с над 2,5 гола.

Белгия имат предимство като домакин и ще могат да разчитат на всички футболисти от звездния си състав. Те са големия фаворит и очакваме да победят Босна в един високорезултатен двубой, в който и двете страни ще успеят да отбележат.


0 коментара:

Публикуване на коментар