Италия – Испания: прогноза „под 2,5“

Италия посреща Испания в четвъртък от 21:45. Това е мач от втория квалификационен кръг на група „G“ на Световното първенство в Русия 2018.
Мачът ще бъде предаван директно по Диема спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Домакините се надяват, че могат да вземат втора поредна победа срещу Испания. Двата отбора се срещнаха в осминафиналите на Евро 2016 и Италия успя да победи с 2-0. Италианците бяха в група с отборите на Ирландия, Швеция и Белгия, като заеха първото място с 6 точки след две победи и една загуба. И трите срещи в груповата фаза завършиха с под 2,5 гола. След победата в осминафиналите, отборът се изправи срещу Германия и завърши наравно 1-1, като германците продължиха напред след изпълнение на дузпи. Последната среща на Италия бе с Израел и завърши при резултат 3-1 в полза на Скуадра Адзура.

Испания от друга страна се представи разочароващо на Евро 2016. Отборът не показа най-доброто, на което е способен още в груповата фаза и съответно бе елиминиран в осминафиналите. В първия кръг от груповата фаза на Световното първенство, те постигнаха победа над Лихтенщайн с 8-0. Това е една от най-убедителните победи на отбора и със сигурност ще им даде увереност.

Срещата ще бъде тежка и за двата тима, като очакваме равностойна игра и малко положения пред двете врати.

Следете резултата на живо: тук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *