Кристъл Палас – Ливърпул: прогноза „над 2,5“

Кристъл Палас посреща Ливърпул на Селхърст Парк в събота от 19:30. Мачът е от десетия кръг на Английската висша лига и ще бъде предаван директно по Диема.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Кристъл Палас заема 11то място с 11 точки след 9 изиграни срещи. Отборът няма победа от 3 мача, като бяха надиграни последователно от Лестър и Уест Хем Юнайтед. Домакините се наслаждаваха на чудесен старт на сезона, но формата им спадна и феновете на „Орлите“ се надяват да не бъдат замесени в борбата за оцеляване, както се случи миналия сезон. За тази среща, отборът няма да може да разчита на Джонатан Бентеке, Лоик Реми и Папе Суаре, което ще направи задачата им почти непосилна.

Ливърпул е с актив от 20 точки  и заема 3 място във временното класиране. Отборът има 10 последователни мача без загуба, като 8 от тях са победи. Те са спечелили 5 от последните 6 мача във висшата лига, като всяка от тези победи е с над 2,5 гола. Това се дължи на великолепната форма, в която се намират Коутиньо, Фирмино и Садио Мане.

Отличната игра в нападение за Ливърпул, комбинирана с посредствената им защита създава предпоставка за резултатен двубой. Очакваме победа за гостите и голове и от двата отбора.

1) бет365:   1,75
4) 1хБет:   1,83

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *