Челси – Манчестър Юнайтед: прогноза „под 2,5“

Челси посреща Манчестър Юнайтед на Стамфорд Бридж в неделя от 18:00. Мачът е от деветия кръг на Английската висша лига и ще бъде предаван директно по Диема спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук
Изглежда Челси преодоляха кризата, в която се намираха септември месец. Отбора успя да запише само една победа от четири срещи, като загубиха от Ливърпул и Арсенал през този период. Оттогава „сините“ постигнаха две убедителни победи срещу Хъл Сити и Лестър и заемат 5то място във временното класиране.
Жозе Моуриньо се завръща на Стамфорд Бридж, като мениджър на Манчестър Юнайтед. Отборът има шест мача без загуба във всички турнири и ще даде всичко от себе си за да удължи тази серия. Дефанзивната тактика на „Червените дяволи“ в понеделник срещу Ливърпул им донесе точка при равенството 0:0 и очакваме подобно развитие и в това гостуване.
Манчестър Юнайтед са допуснали средно по 0.67 гола в последните си 6 гостувания, докато Челси допускат средно по 0.83 гола на мач. Последните 4 срещи между двата отбора също са с „под 2,5“ гола, така че не очакваме голова фиеста в този двубой.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *