14 октомври, 2016

Наполи - Рома: прогноза "над 2,5"

Наполи посреща Рома на Стадио Сан Паоло в събота от 16:00. Мачът е от осмия кръг на Италианската серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Наполи заема 2ро място в италианското първенство с 14 точки. Отборът се намира в добра форма и разполага с много и класни нападатели. За съжаление, Аркадюш Милик няма да вземе участие в срещата, но Инсине, Кайехон, Мертенс и Хамшик ще се постараят отсъ̀ствието му да не се забележи. Последната среща срещу Аталантa донесе единствената загуба на Наполи и сега ще имат добра възможност да се върнат на победния път.

Рома от друга страна са само на точка от Наполи. Те са отбелязали 16 гола, като по този показател са на първо място в серия А. Отборът рядко пропуска да вкара гол, но проблемът е че и допускат много.

Домакините имат предимство, защото ще играят пред собствена публика, а и Рома не са спечелили нито едно от гостуванията си досега. А имайки предвид нападателната мощ на гостите ще им бъде трудно да не допуснат гол. Очакваме резултатен двубой, в който и двата отбора ще отбележат.

1) бет365:   1,61
4) 1хБет:   1,70

0 коментара:

Публикуване на коментар