08 октомври, 2016

Словения - Словакия: прогноза "Х2"

Словения посреща Словакия в събота от 21:45. Това е мач от втория квалификационен кръг на група "F" на Световното първенство в Русия 2018.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Словения предотврати срамна загуба, като  отбеляза в добавеното време срещу Литва при равенството 2-2. Отборът не успя да се класира на ЕВРО 2016 и ще даде всичко от себе си да участва на Световното първенство. В група "F" са още Англия, Шотландия и Словакия, които разполагат с доста по-силни национални отбори. Словения се е разписала само в един от последните си 4 мача и няма победа в нито един от тях.

Словакия взе участие на ЕВРО 2016. Отборът заслужено достигна до осминафинал и бе победен от Германия с 3-0, но самото излизане от групите е доста голям успех. Загубата срещу Англия в първия квалификационен кръг дойде в допълнителното време и сега ще имат добра възможност да се върнат на победния път.

Словакия има предимство от гледна точка на качеството на отбора. Хамшик е способен да спечели срещата сам, ако има малко късмет. Смятаме че двойния шанс е най-сигурния и правилен избор за този мач.


0 коментара:

Публикуване на коментар