Интер – Ювентус: прогноза „2“

Интер приема Ювентус на Джузепе Меаца в неделя от 19:00. Мачът е от четвъртия кръг на Италианската серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Ювентус е в серия от 3 поредни победи в италианското първенство. Срещу Сасуоло част от новите попълнения в лицето на  Игуаин и Пянич успяха да се разпишат, като вкараха общо 3 гола. Отборът играе като добре смазана машина и най-вероятно ще спечели серия А за шеста поредна година. В Шампионска лига Юве изненадващо не успя да победи Севиля вкъщи, като на два пъти беше много близо до попадение.

От друга страна отборът на Интер има само 4 точки от 3 изиграни срещи досега. Загуба, равенство и една открадната победа срещу Пескара в добавеното време. Отборът загуби и домакинската си среща през седмицата в Лига Европа с 2-0 от непретенциозния тим на Апоел Беер Шева.

Ювентус е спечелил 2 от последните 3 сблъсъка с Интер за първенство, а и моментната форма  на Юве е много по-добра. Те разполагат с дори по-силен отбор от миналата година, което е повече от достатъчно да им подсигури трите точки в тази среща.

1) бет365:   1,85

4) 1хБет:   1,92

Следете резултата на живо: тук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *