Байерн Мюнхен – Шалке 04: Прогноза „Първо/Краен – 2/2“

Шалке 04 приема Байерн Мюнхен на Фелтинс Арена в петък от 21:30. Това е мач от  втория кръг на Германската Първа Бундеслига.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Шалке 04 под ръководството на новия си треньор – Маркус Вайнцийрл и с помощта на новите си попълнения не успя да измъкне нищо от гостуването си във Франкфурт. Загубата на отбора в първия кръг дойде именно заради грешка в защита на едно от новите попълнения – Налдо.
Байерн Мюнхен също са с нов треньор – Карло Анчелоти. Сезонът за тях започна подобаващо с победа за Супер Купата над Борусия Дортмунд с 2-0. Вердер Бремен изтеглиха късата клечка да играят срещу Байерн още в пурвия кръг и загубиха с 6-0. 
Новото попълнение в отбора – Матс Хумелс ще подсили отбора в защита и ще го направи почти непробиваем.
Байерн е спечелил 10 и е завършил наравно 2 от последните си 13 мача срещу Шалке. Баварците най – вероятно ще се придържат към схема 4-3-3 с Левандовски в центъра и Мюлер и Рибери по крилата, което ги прави безспорен фаворит в тази среща.
Очакваме гостите да доминират през целия мач, като поведат още в началните минути и запазят или увеличат преднината си до края на срещата.

Следете резултата на живо: тук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *