30 август, 2016

Чехия - Северна Ирландия: прогноза "под 2,5"

Започват мачовете от групите за класиране на световното първенство в Русия 2018. В неделя от 21:45 е мача между Чехия и Северна Ирландия - два отбора от които имаме преки впечатления - тъй като играха на Евро 2016 само преди 2 месеца. Мачът можете да гледате безплатно онлайн: тук.

Какво можем да си припомним от отбора на Чехия: те отпадна безславно във Франция след две загуби от Испания и Турция и един по-скоро случаен Х с Хърватска. Отборът играе по-скоро защитен футбол с много насищане на средата на терена. Трудно можем да си ги представим да вкарат повече от 1 гол този мач срещу агресивен и силов отбор като Северна Ирландия.

От своя страна Северна Ирландия направи добро представяне за стандартите и възможностите си достигайки до осминафинал. Отборът е в добра форма и умее да се брани успешно: всичките им три загуби на европейското са с резултат 1:0, а единствената им победа (срещу Украйна) е с резултат 2:0.

Смятаме, че предстои затворен мач с много дебнене, силов футбол и малко на брой голове: най-вероятно нещо от сорта на 1:0, 1:1 или 0:1. За по-консервативните предлагаме залог с малка застраховка: под 2,5 гола.

0 коментара:

Публикуване на коментар