Португалия – Уелс: прогноза „над 2,5“

На 6-ти юли в 22:00 е полуфинала на Евро 2016 между отборите на Португалия и Уелс. Мача можете да гледате пряко по БНТ, БНТ HD и на живо по интернет: тук.
Португалия беше смятан за един от претендентите за титлата, тъй като има много качествен като единици и обигран състав. Факт е, че отборът не направи много силни мачове на първенството до сега (нямат победа в редовното време) и това до някъде ги извади от ролята на фаворит. Но тима е много солиден – играе силно във всички зони на терена и може да изпълнява дузпи. В директните елиминации до момента имат два ниско резултатни мача: 0:0 с Хърватска и 1:1 с Полша. И двата отбора обаче са много качествени в дефанзивен план и това не може да бъде точен показател за класата на португалското нападение. Трябва да се отбележи обаче, че когато имат нужда от гол португалците успяват да вкарат такъв.
Една от големите изненади на турнира е отбора на Уелс, които пишат футболната си история и полуфинала на европейско първенство и най-големият им успех до момента. Те до момента направиха няколко много силни мача в които показаха изключителна игра и синхрон – победата над пълния със звезди отбор на Белгия и над Русия. Това, което е показателно за този отбор е, че се опитват да играт футбол в следствие на което стават интересни и резултатни мачове. До момента всички мачове на Уелс (с изключение на осминафинала срещу братовчедите си от Северна Ирландия) бяха с над 2,5 гола.
Очакваме много интересен мач и над 2,5 гола.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *