27 юни, 2016

Англия - Исландия: прогноза "под 2,5 гола"

В понеделник от 22:00 е последния мач от осминафиналите на Евро 2016. В него ще премерят сили един от претендентите за трофея: Англия и една от приятните изненади: Исландия. Мачът можете да гледате на Нова и на Диема Спорт. Винаги можете да предпочетете и да го гледате онлайн от: тук.

Англия има силен отбор на това първенство и играе добре. Тимът обаче не се представи на ниво в груповата фаза срещу не до там сериозни съперници. Успяха да обърнат Уелс до 2:1, но това беше единствената победа. Срещу Словакия не можаха да вкарат: 0:0, а срещу Русия допуснаха късен гол за 1:1. Немощта на отбора в нападение е очевидна, а отбелязването на гол - трудна задача. 

Исландия са един от малко очакваните осминафиналисти, но това е напълно закономерно предвид добрите мачове, които изиграха в групите. Едно много късметлийско реми: 1:1 с Португалия, победа над аутсайдера Австрия с 2:1 и хикс срещу Унгария. Привидно отборът изглежда резултатен, но класата на Унгария и Австрия няма нищо общо с англичаните и това няма да е така с директните елиминации.

Нашата прогноза е за затворен мач с малко голове и ситуации.

Прогноза: "под 2,5 гола"

0 коментара:

Публикуване на коментар