20 юни, 2016

Русия - Уелс: прогноза "над 2,5 гола"

В понеделник от 22:00 са решаващите мачове от група В на Евро 2016. В мач с изключително значение и за двата отбора е сблъсъка между Русия и Уелс, който можете да гледате пряко по БНТ и на високо качество по БНТ HD. Алтернативно можете и на живо по интернет: тук.

От първите два мача руснаците имат само една точка и тяхното класиране минава през задължителна победа срещу отбора на Уелс. Ако това се случи даже и да не заемат второто място - то те ще имат много добри шансове да се класират като един от четирите трети отбора с най-добри показатели.
За момента е сигурно, че Албания е трети отбор и финишира с три точки. Много по-вероятно е да има поне още един от третите отбори, който да не успее да достигне четири точки.

Отбора на Русия игра добре и в двата си мача до момента. Загубата от Словакия е по-скоро плод на индивидуални грешки в защита отколкото на по-слаба игра.

Уелс от своя страна имат историческата възможност да се класират за елиминационната фаза на европейско първенство. Те победиха Словакия и загубиха от Англия (с един много спорен гол). 

Нашите очаквания са, че мача ще е доста отворен - руснаците няма какво да губят и ще трябва да търсят гола от началото на мача. Британците също са много опасен отбор и ще търсят своите шансове да реализират.

Прогноза: "над 2,5 гола"


0 коментара:

Публикуване на коментар