Ливърпул – Челси: прогноза „over 2,5“

Сряда, 22:00 часа по Диема Спорт: Ливърпул излиза пред собствена публика, в търсене на три точки и натрупване на самочувствие преди финала в Лига Европа. Дали Юрген Клоп ще запише втора победа над Челси, след като вече съумяна да надделее над „сините“ в Лондон?
Мачът е без никакво практическо значение и за двата отбора, които се намират в средата на таблицата и не се борят за нищо кръг преди края на Премиер Лийг. 
Естествено Ливърпул са в много по-добро положение с нов треньор и финал за Лига Европа (който може да им осмисли целия сезон). Всеки сблъсък със силен отбор за тях е добре дошъл в подготовката за мача срещу Севиля. Освен това на собствен терен те винаги се раздават за публиката, така че очакваме и този мач всеки да даде всичко от себе си. Мачовете с над 2,5 гола като домакин този сезон са 14 (което е около 45%), но тук трябва да се отбележи, че отборът в момента е в много по-добра форма и със далеч по-голямо самочувствие от колкото през по-голямата част от сезона.
Челси от своя страна чака новия си наставник и за тях този сезон отдавна е отписан отвсякъде, но това съвсем не значи, че играчите не искат да блеснат точно преди началото на Евро 2016. Формата на отборът не е цветуща, но те не са и толкова слаби, колкото бяха в началото на сезона. Техните мачове, като гост с над 2,5 гола са внушителните 17 (или 65%), което се дължи не само на нападението, но и на защитата, които допускат доста голове.
Нашата прогноза е за голов мач и поне 3 вкарани гола.
Нашата прогноза е „over 2,5“.
Ако нямате сметка в Бетфеър – можете да се възползвате от тяхната промоция за нови клиенти и да заложите на Ливърпул при коефициент: 6,00 или на Челси при коефициент: 8,00. Вижте повече: ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *