29 май, 2016

Евро 2016 Франция: прогноза: "Шампион - Германия"

От 10-ти юни започва европейското първенство по футбол с домакин Франция. Мачовете ще можете да гледате по БНТ и каналите на Нова Груп. 

Преди началото на мачовете може да се направят предварителни залози за това, кой ще стане шампион. Момента е добър да се "хване" голям коефициент.

Основните претенденти са три: Франция, Германия и Испания. Други отбори с известни шансове са Англия и Белгия.

Според букмейкърите най-добри шансове да станат шампиони имат домакините от Франция. Тук те взимат на предвид домакинския фактор (който имаше сериозно значение за титлата на Франция на световното през 1998, както и факта, че "петлите" разполагат с брилянтни футболисти на всички позиции. Обаче има и друга страна - отборът не игра в квалификационната фаза (класиран като домакин) и това при всички случаи лишава тима от възможност за обиграване във важни мачове. Във формацията има персонални конфликти и играчите като цяло са доста млади.

Испания е другия голям фаворит, но при тях проблемът е, че не разполагат с този състав, който имаха преди 4 години. Много от възловите играчи от тогава вече не са в отбора и доста от постовете не изглеждат особено добре.

Нашата прогноза е, че шампионите от световното в Бразилия преди 2 години - Германия ще възседнат и Европейския трон. Ето основните фактори на които се опираме:
1) Отборът е същия, който стана световен шампион само преди 2 години;
2) Германците са много обиграни - ядрото на тима играе заедно и клубен отбор - Байерн Мюнхен;
3) Спечелиха доста сила квалификационна група - като в най-важните мачове постигнаха добри резултати.

Нашата прогноза е Шампион - Германия".

0 коментара:

Публикуване на коментар