11 април, 2016

Манчестър Сити - ПСЖ: прогноза "over 2,5"

Във вторник от 21:45 българско време е мача реванш от четвъртфиналите на Шампионската Лига между отборите на Манчестър Сити и ПСЖ. Можете да гледате сблъсъка пряко по Ring или онлайн на директен стрийм.

Първият мач беше много открит с много положение и пред двата отбора и завърши 2:2. Статистика за Шампионска лига: ТУК

Този резултат не дава някакво категорично предимство на нито един от двата отбора. На теория тези, които със сигурност трябва да търсят гола са французите, но реално и гражданите няма как да се затворят и да разчитат да удържат нулево равенство особено когато става на въпрос за толкова силно нападение, като това на ПСЖ.

Средният брой отбелязани голове на мач на Сити е 2,02; а мачовете с над 2,5 гола като домакин са убедителните 20 (83%). Шампионската лига е единствения останал шанс на обора да "спаси" този сезон. Мениджърът Пелегрини дори умишлено отпадна от FA Cup, за да може да извади най-доброто именно за тези мачове.

Срещу тях са изключително скъп състав, който е тотален хегемон във Франция и единственото което има значение за тях е успех в Шампионската лига. ПСЖ вкарват 2,4 гола средно на мач. Мачовете с над 2,5 гола като гост са 11 (52%).

Нашата прогноза е за много резултатен мач с поне 3 отбелязани гола.

0 коментара:

Публикуване на коментар