07 април, 2016

Спортинг Брага - Шахтьор Донецк: прогноза "над 2,5"

В четвъртък от 22:05 българско време са първите мачове от четвъртфиналите на Лига Европа. Мачът Спортинг Брага - Шахтьор Донецк можете да гледате пряко по Ring или на livestream.

Двата отбора изглеждат равностойни на пръв поглед и се очакват интересни сблъсъци между тях.

Спортинг Брага са един домакински отбор и ще хвърлят всичко от себе си за добър резултат. В двата мача до сега в директните елиминации от Лига Европа головете в Брага са съответно 4 и 5. Дърво на елиминациите в Лига Европа: ТУК. Също така в Португалия мачовете като домакин с над 2,5 гола са 12 което е около 67%. Отборът е на четвърто място без особени изгледи нито да успее да се качи нагоре, където на цели 11 точки са Порто, нито да спадне надолу където на 6 точки са Ароука. Всички усилия на клуба са съсредоточени точно в Лига Европа, където съперника е абсолютно преудолим.

Шахтьор Донецк са на второ място в Украйна и ще водят битка за титлата с Динамо Киев, които са само на 3 точки. Отборът е в добра форма след 3 поредни победи и ще търси добър резултат в Брага. Двата мача до момента като гости за миньорите са с над 2,5 гола, което говори, че са силен гост. Също в Украйна мачовете им като гост с над 2,5 гола са 12, което е около 75%.

Нашата прогноза е за голов мач: над 2,5 гола (over 2,5).

0 коментара:

Публикуване на коментар