22 март, 2016

Германия - Англия: прогноза "g/g"

В събота от 21:45 българско време е приятелският мач между националните отбори на Германия и Англия. Можете да гледате сблъсъка  на живо по интернет.

Двата отбора са едни от основните претенденти за спечелването на Евро 2016 с уговорката, че Англия по принцип не е от най-титулуваните колоси в Европа, а Германия не са във формата в която бяха преди няколко години.

Но нека да се фокусираме върху фактите преди сблъсъка:

1) Англия спечели квалификационна група "Е" с 10 победи от 10 мача. Вярно, че групата беше една от най-слабите, но това постоянство в резултатите трябва да се вземе на предвид. Израстването в отбора е много сериозно. Вкараните голове за тези 10 мача са общо 31, което прави по около 3 гола средно на мач.

2) Германците спечелиха своята група доста трудно, като до последно бяха гонени от поляците и ирландците. От десет мача те имат: 7 победи, 1 равен и 2 загуби. Отборът е вкарал 24 гола, което не е зле, като се има на предвид силата на останалите отбори в групата.

Нашите очаквания са за много оспорван и двуостър мач в който и двата отбора ще се опитат да дадат всичко най-добро от себе си. От друга страна няма да има напрежение и ще се заложи повече върху нападението.

Нашата прогноза е и двата отбора да вкарат поне по веднъж (g/g).
1) Betfair: 2,00
2) Sportingbet: 1,95

Ако все още нямате сметка Бетфеър - можете да се възползвате от тяхната промоция - увеличени коефициенти:

0 коментара:

Публикуване на коментар