14 март, 2016

Атлетико Мадрид - ПСВ Айндховен: прогноза "1"

Във вторник от 21:45 българско време е мача реванш от Шампионската лига между Атлетико Мадрид и ПСВ Айндховен. Статистика Шампионска лига. Мача можете да гледате пряко по bTV Action или на livestream.

Атлетико навлязоха в страховита форма и имат четири поредни победи в Испания, като водят на Реал Мадрид с 4 точки. Титлата в Примиера Дивизион обаче изглежда само илюзиорна като се има на предвид разликата с водача Барселона и формата на каталунците, които мачкат всичко по пътя си. Атлетико определено е домакински отбор и играта на Винсенте Калдерон е доста внушителна. Те имат 12 победи в лигата, което е около 71%.

ПСВ Айндховен са водачи в Холандия, но спорът за титлата не е предрешен, тъй като Аякс са само на точка за тях. Явно напрежението в отбора си е казало думата и де направиха домакинска издънка срещу скромния отбор на Херенвеен. Определено за отбора ще е много тежко да води битка на два фронта, а някакъв подвиг в Шампионската лига този сезон е по-скоро в рамките на фантазиите. При всички случай загубата от Атлетико влиза в сметките на ПСВ, което съвсем не значи, че те няма да дадат всичко от себе си.

Първия мач - Атлеико бяха по-добрия отбор и само липсата на късмет и добрите изяви на защитата на холандците ги лиши от успех. Очакваме трудна победа за испанците.

Прогноза "1"

1) Betfair: 1,34
2) Marathonbet: 1,32
3) Sportingbet: 1,28

0 коментара:

Публикуване на коментар