25 февруари, 2016

Базел - Сейнт Етиен: прогноза "1"

В четвъртък от 22:05 българско време е реванша от шеснайсетинафиналите на Лига Европа между Базел и Сейнт Етиен. Всичко за директните елиминации на Лига Европа - ТУК. Мачът не е предвиден за излъчване по българските телевизии, но можете да го гледате по livestream - ТУК.

Безел са тотален хегемон в Швейцария и след 21 изиграни кръга водят с 15 точки пред втория. Това ги прави шампиони на практика и ще им позволи да хвърлят всичко за да направят възможно най-добро класиране в Лига Европа. 

Положението на Сейнт Етиен е различно във Франция. Те се борят за третото място с още 7 отбора. Формата на отбора не е впечатляваща след две поредни равенства.

В първия мач французите победиха с 3:2, но в никой случай не може да се каже, че бяха по-добрия отбор на терена. След като поведоха с 2:0 допуснаха да бъдат изравнени от Базел след което швейцарците се хвърлиха да правят пълен обрат и да се решат класирането, но Сейнт Етиен успя на контра да вкара победен гол.

Впечатлението, което първият мач остави е, че Базел са по-добрия отбор, който владее повече топката и умее да води мача. И трите гола на французите бяха най-вече плод на късмет. Нашата прогноза е победа за Базел.

Прогноза "1"

0 коментара:

Публикуване на коментар