04 януари, 2016

Палермо - Фиорентина: прогноза "2"

В сряда има редовен кръг на италианската Серия А. От 16:00 българско време е мача между борещият се за оцеляване Палермо и силния отбор на Фиорентина. Можете да гледате сблъсъка на живо по интернет на LiveStreamТУК

Палермо правят много слаб сезон като са само на 4 точки от зоната на изпадащите. Единствените успехи на тима до момента са срещу отбори от втората половина на таблицата. 

От своя страна отборът на Фиорентина се намира на ключовото трето място, което освен бронзови медали дава възможност и за участие в Шампионска Лига. За възможностите пред тима говори факта, че са на равен брой точки с втория - Наполи и само на 1 точка от водача Интер. От друга страна Ювентус, които влязоха в позната си форма и мачкат всичко на ред са само на 2 точки за тях и възможността да ги изхвърлят от тройката е съвсем реална.

За Фиорентина мача срещу Палермо е просто задължителен и те ще дадат всичко от себе си за победа. Историята също е на тяхна страна, като последните два сезона всички мачове срещу този съперник са били спечелени.

Очакваме победа за Фиорентина.

0 коментара:

Публикуване на коментар