14 декември, 2015

Ювентус - Торино: прогноза "under 2,5"

В сряда от 21:45 българско време в локално дерби се срещат Ювентус и Торино. Срещата е осминавинал за купата на Италия и ще бъде решен в един мач.

Срещи за купата, които се играят един мач винаги предполагат по-затворена игра. Това, комбинирано с факта, че става на въпрос за два отбора с много силни защити ни води обоснованото предположение, че няма да падната много голове в сблъсъка. 

Ювентус са в серия от шест поредни успеха в Италия, но в Шампионската лига претърпяха крах миналата седмица и загубиха от Севиля, което ги лиши от първото място в групата и по лек жребии за директните елиминации. Отборът не е особено сигурен в нападение и много от мачовете си този сезон не успяват да стигнат до гол. Мачовете с под 2,5 гола у дома са 8 или 72% от случаите.

Тима на Торино редува силни и слаби моменти в първенството, като в момента тима е в подем и няма загуба в три поредни мача (и трите от които са под 2,5 гола). При всички случаи отборът няма шансове да направи нещо запомнящо се в първенството, така че е доста вероятно да хвърли всичко от себе си в турнира за купата. Гостуване на Ювентус няма да е лека задача и по-вероятното е отбора да залози на доста дефанзивна тактика. 

Нашите прогнози са за "under 2,5"

0 коментара:

Публикуване на коментар