02 ноември, 2015

Олимпиакос - Динамо Загреб: прогноза "1"

На 5-ти ноември (сряда) в четвърти кръг на Шампионската лига се срещат гръцкия Олимпиакос и хърватския Динамо Загреб.

Олимпиакос са в прекрасна форма като във вътрешното си първенство имат девет победи от девет мача. В Шампионската лига имат 6 точки и една победа тук би им дала много сериозни шансове да продължат в турнира. За отбелязване е, че Олимпиакос са много силни домакини и това ще е ключов фактор за развоя на мача. Последните им два мача са срещу Байерн и Арсенал - така че всичко ще е възможно, за това те ще се пуснат на макс в мача срещу хърватите.

Динамо Загреб определено не са във форма - имат две загуби в последните си мачове в първенство. Друго за отбелязване е отсъствието на ключови фигури в състава: Ademi, Pinto, Soudani и Sigali. При всички случаи на хърватите ще им е много трудно в този мач и ще е малко чудо, ако вземат нещо.

Предлагаме ви няколко опции за залози:

1) залог 1 (Олимпиакос) е най-сигурния залог за мача и има най-нисък коефициент: Бетфеър Борса (1,46)бет365 (1,45)Маратонбет (1,46)

2) залог Олимпиакос -1.5 - това означава Олимпиакос да спечели с поне 2 гола разлика, този залог е за някой, който иска да хване по-добър коефициент: бет365 (2,15)Маратонбет (2,31)

3) залог HT/FT Олимпиакос/Олимпиакос - това означа Олимпиакос да води на полувремето и да спечели мача: Бетфеър Борса (2,16)бет365 (2,00)Маратонбет (2,13)

0 коментара:

Публикуване на коментар