06 октомври, 2015

Хърватска срещу България прогноза: под 2,5 гола

Националния отбор на България излиза срещу Хърватска в квалификационен мач за Евро 2016 тази събота.

Двата отбора са в различни позиции и излизат с различна мотивация. Ние вече нямаме никакви шансове да се класираме в топ 3 и отборът ще отиде основно да се обиграва. Отборът показа много слаба игра целия цикъл до момента и трудно можем да си представим, че точно в този мач ще блеснем със нещо специално. И докато в защита отборът играе сравнително успешно (не допуска много голове), то нападението ни съвсем не може да се каже, че е особено впечатляващо. Последните три мача имаме минимална (и много трудна) победа с 1:0 над Малта и две поредни загуби в по 0:1.

Хърватска също не са в добра серия, но все още имат шансове да се борят за второто място в групата и да си спестят нуждата от това да играят бараж. В последните им три мача те имат вкаран един-идинствен гол като домакин на Италия. Като са допуснали само три гола, два от които като гости на Норвегия.

Може да се заключи, че и двата отбора играя по-скоро затворен футбол и имат проблеми с белязането на голове. И докато нашите ще играят по-скоро отпуснато, то мача е възмлов за хърватите, които ще се хвърлят на кръв.

Предлагаме няколко опции за залози:

1) залог "под 2,5 (under 2,5)" е най-сигурния залог за мача и и има най-нисък коефициент: Бетфеър (1,80), бет365 (1,80), Маратонбет (1,85)

2) Хърватска да спечели и мача да е с под 2,5 гола (или с други думи комбиниран залог на краен резултат 1:0 и 2:) Бетфеър (2,75)

0 коментара:

Публикуване на коментар