28 септември, 2015

Атлетико Мадрид срещу Бенфика в Шампионската Лига

В сряда вечер Атлетико Мадрид посреща Бенфика във втория кръг на Шампионската Лига.

Атлетико стартираха тазгодишната кампания с лесен успех с 2:0 като гости на Галатасарай и може да се каже, че отбора е в добра кондиция. По традиция те са особено силни на своя стадион Висенте Калдерон и се очаква да бъдат убедителни срещу португалците. На своя страна имат и един много добър и сигурен треньор като Диего Симеоне, за който спокойно може да се каже, че е един от най-развиващите се мениджъри в момента.

На другия полюс е отбора на Бенфика. Те са домакински отбор и тази кампания в португалската лига имат две загуби като гости. Те също стартираха Шампионската Лига с победа, но съперник беше доста слабия отбор на Астана, който със сигурност не е показател за класата на отбора.

Предлага ми няколко опции за залози:
1) залог 1 (Атлетико Мадрид) е най-сигурния залог за мача и и има най-нисък коефициент: Бетфеър (1,58), бет365 (1,57), Маратонбет (1,58)

2) залог Atletico Madrid -1.5 - това означава Атлетико да спечели с поне 2 гола разлика, този залог е за някой, който иска да хване по-добър коефициент: бет365 (2,60). Маратонбет (2,66)

3) залог Atl Madrid/Atl Madrid - това означа Атлетико да води на полувремето и да спечели мача: Бетфеър (2,56), бет365 (2,30), Маратонбет (2,38)


0 коментара:

Публикуване на коментар