12 септември, 2015

Шампионска лига: Манчестър Сити с/у Ювентус: прогноза 1

Предстоящата седмица ще ни предложи мачове от Шампионската лига и прекрасни възможности да използваме футболните си знания и интуиции, за да изкараме някой лев от онлайн залози.

Първият мач, на който искаме да ви обърнем внимание е дербито от Група D, къде водачите в Англия - Манчестър Сити посрещат финалиста от миналата година Ювентус. Двата отбора са в корено различни положения в първенствата си: Сити са убедителни водачи с пет победи от пет мача и без допуснат гол до момента. Ювентус от своя страна започнаха слабо и от два мача имат две загуби. Другия фактор, който смятаме, че ще изиграе важна роля е обиграността на тимовете. В Англия вече минаха пет кръга и формата и сработеността на на Манчестър Сити със сигурност е много по-добра от тази на Ювентус. Като добавим към това и че англичаните като цяло са домакински отбор и се чустват много добре на Етихат, то спокойно можем да се ориентираме към залог за домакинска победа:

1) коефициентът в бет365 е 1,85 - линк от: ТУК

2) коефициентът в Бетфеър борса е 1,91 - линк от: ТУК

Ако търсите по-сериозен коефициент - може да пробвате комбиниран залог от 1 + under 2,5 goals. Коефициентът за това е 3,8 в Бетфеър линк от: ТУК

Полезни инструменти за залози и спортни новини на английски на www.globet365.com

0 коментара:

Публикуване на коментар