Дербитата от този уикенд: Манчестър Юнайтед – Ливърпул и Интер – Милан

Този уикенд ще ни предложи колосални сблъсъци в Английската Висша лига и Италианската серия А.

Мега дербито между двата най-успешни английски клуба ще ни предложи предложи зрелище типично за Висшата лига. И двата отбора не започнаха убедително новия сезон и ще годят успех на всяка цена. Предвид шампионските амбиции и силните селекции, с които и червените от Манчестър и червените от Ливърпул могат да се похвалят място за отстъпление няма.

За нови клиенти най-голямата борса за спортни залози: Бетфеър предлага отлична промоция: увеличени коефициенти: от 6,00 за Манчестър Юнайтед и 8,00 за Ливърпул. Разучете внимателно правилата и условията по тази промоция! Линк към промоцията от: ТУК.

Друга добра опция за залог е да се предположи, че мачът ще бъде по-скоро затворен и ще паднат по-малко от 3 гола. Ако се погледната статистиките и на двата отбора три от четирите мача от началото за били с по един или по-малко голове. Предвид важността и заряда на дербито и факта, че отборите не са обиграни и в максимална форма може да пробваме със залог за under 2,5 goals:

1) коефициентът в бет365 е 1,72 – линк от: ТУК

2) коефициентът в Бетфеър е 1,70 – линк от: ТУК

Другия супер мач е Италианската класика Интер – Милан. И двата гранда не започнаха много убедително (макар че Интер имат две победи от двата мача – те са срещу два от най-слабите отбори в лигата, а Милан са с победа и загуба).

Увеличени коефициенти за нови играчи до 6,00 за Интер и 8,00 за Милан отново в Бетфеър. Разучете внимателно правилата и условията по тази промоция! Линк към промоцията от: ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *