29 април, 2015

Барселона - Байерн Мюнхен: прогноза да се класира Барселона; коефициент: 1,74

Перлата в полуфиналите от Шампионската лига безспорно е сблъсъкът между колосите Барселона и Байерн Мюнхен. И двата отбора са в перфектна форма: Байерн вече са шампиони в Германия, а Барселона водят в Испания.

По принцип мачът спокойно може да тръгне и в двете посоки: два са основните фактора, които трябва да бъдат съобразени: Байерн вече са шампиони, което (как се показа и миналия сезон) е доста отпускащо за отбора. Същевременно тимът не е толкова убедителен, колкото би изглеждало на пръв поглед: доказателство е отпадането на полуфинал от Борусия Дортмунд за купата на Германия. От друга страна това е гаранция, че всички титуляри ще бъдат отпочинали за мача.

В коренно различно положение са Барселона, които ще се борят с другия испански гранд Реал до последно (най-вероятно до последния кръг). Това при всички положения ще държи отбора под напрежение до последно. Като цяло - исторически доказано е, че това е по-скоро плюс отколкото минус. Друго, което трябва да се отбележи е, че Бара намериха своята форма точно сега в края на сезона. Последните им мачове и в Испания и в Шампионската лига са повече от убедителни. Триото в атака: Меси, Неймар и Суарез се разиграха и изглеждат невъзможни за спиране от която и да е защита.

Можем да направим обоснован залог за Барселона да продължи с коефициент: 1,74

 Най-добрите коефициенти за голмайстор на турнира са в Борсата на Betfair: можете да откриете сметка от: ТУК

0 коментара:

Публикуване на коментар