Тотнъм – Манчестър Сити

Шпорите” ще гледат да объркат сметките на Мануел Пелегрини за преследване на титлата, след като се представят отлично под ръководството на своя нов мениджър Тим Шерууд.
Гражданите” са спечелили последните си седем мача във Висшата лига, докато домакините имат само един равен и четири победи в шампионата на острова, след уволнението на Андре Виаш-Боаш.
Сити разгромиха Тотнъм с 6:0 в последната среща между двата отбора през ноември на „Етихад Стейдиъм”, но сега ги значително по-сериозна съпротива, когато двата отбора се изправят един срещу друг този път на „Уайт Харт Лейн”. Трудно е да се даде ясна прогноза за мачовеот такъв ранг.
Тотнъм нямат загуба под ръководството на своя нов мениджър, а нападателят им Емануел Адебайор се намира в отлична форма напоследък, след като е отбелязал шест гола в осем мача.
През изминалия сезон „шпорите” победиха с 3:1 Сити у дома и може отново да си тръгнат с трите точки от „Уайт Харт Лейн”, след като са насочили своя поглед към местата в топ четири.
Възпитаниците на Пелегрини обаче нямат загуба в последните си 19 мача във всички турнири, като в 16 от тях са си тръгнали с трите точки. Повечето футоблни залагания за този мач отново са на страната на „гражданите”.
В състава на домакините се завръщат халфът Паулиньо, който до скоро се възстановяваше от контузия в глезена, Йън Фертонген и Андрос Таунсенд.
За гостите се очаква в игра да влезе нападателят Алваро Негредо, който е отбелязал 23 гола през този сезон. Серхио Агуеро също се намира в отлична форма със своите 25 попадения във всички турнири.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *