Реал Мадрид – Гранада

Очаква се звездата на домакините Кристиано Роналдо отново да демонстрира върхова спортна форма и да се разпише поне два пъти във вратата на противника.
Лос Бланкос” направиха впечатляващ старт на годината след като успяха да изиграят шест последователни мача без допуснат гол, нещо което не са правили от 1995 година насам.
Възпитаниците на Карло Анчелоти са спечелили всеки един мач от началото на 2014 и по всяка вероятност ще продължат успешната си серия в двубоя срещу Гранада тази събота вечер.
Мадридчани натрупаха още по-голяма увереност, след като в последния си мач успяха да разгромят Бетис с 5:0.
Очаква се тимът на Гранада, който се намира в средата на таблицата, да окаже значително по-голяма съпротива на „белия балет”. Въпреки това повечето онлайн залагания за този мач са на страната на домакините.
Гостите имат две победи, две загуби и един равен в последните си пет мача от шампионата, но трудно ще успеят да си тръгнат с точки от „Сантиаго Бернабеу”.
Нисителят на „Балон д’Ор” Роналдо се намира в отлична форма и повечето специалисти и футболни залози сочат, че той ще вкара поне два голавъв врата на Гранада.
Това ще бъде неговият първи домакински мач след спечелването на престижната индивидуална награда на ФИФА, което ще мотивира допълнително голмайстора на „Лос Бланкос”.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *