Парма – Ювентус

Възпитаниците на Роберто Донадони придобиха увереност след героичната победата над Милан и сега ще гледат да повторят успеха си срещу отбора на шампионите в Серия А.
Голът в последната минута на Марко Пароло донесе трите точки за домакините срещу класния тим на „росонерите” и като добавим факта, че Юве нямат победа на „Енио Тардини” от началото на 2010 година, очаква се успорван двубой в края на тази седмица.
Старата госпожа” отговори подобаващо на тяхната първа загуба от началото на сезона срещу Фиорентина с убедителни победи над Дженоа и Катания.
Очаква се възпитаниците на Антонио Конте да излязат уверени в себе си и решени да вземат трите точки от предстоящия сблъсък, след като те вече са на трето място в таблицата, на пет точки зад лидера Рома.
Бианконерите” показват отлични резултати в нападение, след като за последните два мача имат отбелязани шест гола и нито един допуснат в тяхната врата. Повечето спортни залагания отново предричат силна играв атака за гостите.
Възпитаниците на Донадони играят много уверено пред собствена публика, след като отличните резултати у дома им помогнаха да заличат слабия старт на сезона.
Те имат три поредни победи на „Енио Тардини”, включително и тази срещу Милан, и в момента се намират на добра позиция в средата на таблицата.
Въпреки това, Парма трудно ще повторят успеха си срещу Ювентус, след като нямат победа в последните четири преки сблъсъка между двата тима. Повечето футболни залози за този мач в bet365 са на странатана гостите.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *