Челси – Манчестър Сити

Очаква се „сините” да се възползват от слабата игра в защита на Сити като гост и да вземат трите точки в предстоящия сблъсък на „Стамфорд Бридж” този уикенд.
Челси ще гледат да продължат със 100% си представяне в домакинските мачове от Висшата лига през този сезон и в срещата с класния тим на „гражданите” тази неделя.
След две загуби и равенство, възпитаниците на Мануел Пелегрини в крайна сметка успяха да вземат своята първа победа като гост с 3:1 над Уест Хям през изминалата седмица. Повечето коефициенти за залагане за предстоящия двубой този път са на страната на домакините.
Последният мач между двата тима в западен Лондон завърши с нулево равенство, като вероятността те отново да не излъчат победител също е доста голяма.
Пелегрини пристигна на „Етихад Стейдиъм” през това лято с обещанието отборът да играе атрактивен и нападателен футбол и до този момент успява да си удържи на думата.
Стилът на игра, който налага чилиецът обаче може да се окаже нож с две остриета и макар „гражданите” да спечелиха убедително дербито на Манчестър с 4:1, те претърпяха загуби от Кардиф и Астън Вила.
Сити обаче са изключително резултатни напоследък, те имат 15 попадения за последните си пет мач и се очаква да накажат всяка грешка на домакините в предстоящия сбъсък.
Очаквайте още актуални прогнози и футбол промоции от големите европейски първенства с bet365.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *