Валенсия – Барселона

Каталунците” гостуват на „Местая” в този кръг от Примера Дивисион, като един от най-добрите залози, който има голяма вероятност да се осъществи е Барса да спечели първото полувреме.
Испанските шампиони успяха да грабнат Суперкупата, след като надиграха Атлетико Мадрид тази сряда и сега ще гледат да запишат своята трета победа в местното първенство от началото на сезона.
Домакините обаче може да се окажат курав съперник, след като последните три визити на Барса на „Местая” са завършили без победител. Повечето спортни залагания и този път са на страната на гостите.
За четвърта поредна година Валенсия трябваше да се раздели с най-добрият си играч през летния трансферен прозорец. Това определено доведе до отслабване на тима и загубата с 3:1 от Еспаньол определено не се хареса на треньорът Мирослав Дукич.
Очаква се възпитаниците на сръбският стратег да са мотивирани до краен предел, да се реваншират за тежката загуба от изминалия кръг, но вероятността да си тръгнат с трите точки от този двубой е малка.
Повечето коефициенти за залагане,които подкрепят Барса за краен победителв този сблъсък не са особено атрактивни, но шансът те спечелят първото полувреме си струва да се уважи.
Каталунците” винаги се представят силно в началните минути на своите срещи от Примера Дивисион и обикновенно си осигуряват победата още преди почивката, така че това е още един аргумент в полза на този залог.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *